Ajax-Lille / Sierhuis waarschuwt Ajax voor 'groot wapen' Lille ... / Possession of the ball was also for ajax.

Ajax-Lille / Sierhuis waarschuwt Ajax voor 'groot wapen' Lille ... / Possession of the ball was also for ajax.. Yusuf yazıcı lors du match aller. Lille'in tek golünü yusuf yazıcı penaltıdan kaydetti. Lille'in tek golü ise 78. 72'de weah'ın golüyle geriye düşen ajax, 87'de tadic ile eşitliği yakalamış, 89'da brobbey ile avantajı yakalamıştı. Mücadelede burak yılmaz sakatlığı nedeniyle yer almazken, zeki çelik maça ilk 11'de başladı ve 62 dakika sahada yer aldı.

Dakikada penaltıdan yusuf yazıcı kaydetti. Ajax'ın gollerinin klaassen ve neres kaydetti. Uefa avrupa ligi son 32 turunda ajax evinde lille'i konuk ediyor. Here on sofascore livescore you can find all ajax vs lille osc previous results sorted by their h2h matches. Dakikada bu kez 19 yaşındaki brian brobbey ile ikinci golü buldu.

Lille na comfortabele zege terug aan kop in de Ligue 1 ...
Lille na comfortabele zege terug aan kop in de Ligue 1 ... from newsifier.imgix.net
Kalan dakikalarda başka gol olmadı. Uefa avrupa ligi son 32 turu maçunda yusuf yazıcı, burak yılmaz, zeki çelik ve mustafa kapı'nın forma giydiği lille deplasamanda hollanda temsilcisi ajax ile karşı karşıya geldi. Jérémy pied veut garder la dynamique positive ! 17 september 201917 september 2019.from the section champions league. Ajax'ın gollerinin klaassen ve neres kaydetti. Ajax'a galibiyeti getiren golleri 15. Here on sofascore livescore you can find all ajax vs lille osc previous results sorted by their h2h matches. 72'de weah'ın golüyle geriye düşen ajax, 87'de tadic ile eşitliği yakalamış, 89'da brobbey ile avantajı yakalamıştı.

Mehmet zeki çelik (lille) right footed shot from the centre of the box is saved in the centre of the goal.

Lille'in tek golü yusuf yazıcı'dan geldi. Mehmet zeki çelik (lille) right footed shot from the centre of the box is saved in the centre of the goal. Fransa'da oynanan ilk maçta lille büyük bir şoka uğramış, ajax ise uzun yıllar unutulmayacak bir geri dönüşe imza atmıştı. Dakikada penaltıdan yusuf yazıcı kaydetti. Dakikada klaassen ve 88'de neres kaydetti. En dikkat çekici maçlardan birisinde ajax ile lille kozlarını paylaştı. Lille'de milli futbolcular yusuf yazıcı ve zeki çelik ilk 11'de maça çıktı. Ajax'ın gollerinin klaassen ve neres kaydetti. Lille beraberliğin şokunu atlatamadan ajax 89. Burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği fransız ekibi lille ile hollanda temsilcisi ajax, uefa avrupa ligi son 32. Here on sofascore livescore you can find all ajax vs lille osc previous results sorted by their h2h matches. Jérémy pied veut garder la dynamique positive ! Possession of the ball was also for ajax.

Пьер моруа , лилль , франция. Le coach veut être focus sur le championnat. Yusuf yazıcı lors du match aller. Fransa'da oynanan ilk maçta lille büyük bir şoka uğramış, ajax ise uzun yıllar unutulmayacak bir geri dönüşe imza atmıştı. Lille'de milli futbolcular yusuf yazıcı ve zeki çelik ilk 11'de maça çıktı.

Lille-trainer: 'Ajax nog ver, spelers focussen zich op ...
Lille-trainer: 'Ajax nog ver, spelers focussen zich op ... from newsifier.imgix.net
Jérémy pied veut garder la dynamique positive ! Ajax'a galibiyeti getiren golleri 15. Lille had 1 shot on goal, compared to 5 of ajax and ajax hit the woodwork. Dakikada bu kez 19 yaşındaki brian brobbey ile ikinci golü buldu. Le coach veut être focus sur le championnat. In the pas 2 years ajax and lille played 3 times against each other and every time ajx domianted lille. Uefa avrupa ligi son 32 turunda ajax evinde lille'i konuk ediyor. Mehmet zeki çelik (lille) right footed shot from the centre of the box is saved in the centre of the goal.

Mehmet zeki çelik (lille) right footed shot from the centre of the box is saved in the centre of the goal.

17 september 201917 september 2019.from the section champions league. Fransa'da oynanan ilk maçta lille büyük bir şoka uğramış, ajax ise uzun yıllar unutulmayacak bir geri dönüşe imza atmıştı. Lille had 1 shot on goal, compared to 5 of ajax and ajax hit the woodwork. Mehmet zeki çelik (lille) right footed shot from the centre of the box is saved in the centre of the goal. Пьер моруа , лилль , франция. Lille'de milli futbolcular yusuf yazıcı ve zeki çelik ilk 11'de maça çıktı. Lille'in tek golü ise 78. In the pas 2 years ajax and lille played 3 times against each other and every time ajx domianted lille. Dakikada bu kez 19 yaşındaki brian brobbey ile ikinci golü buldu. Jérémy pied veut garder la dynamique positive ! Le coach veut être focus sur le championnat. Dakikada penaltıdan yusuf yazıcı kaydetti. Ajax'ın gollerinin klaassen ve neres kaydetti.

Lille'in tek golü ise 78. 72'de weah'ın golüyle geriye düşen ajax, 87'de tadic ile eşitliği yakalamış, 89'da brobbey ile avantajı yakalamıştı. Lille'in tek golünü yusuf yazıcı penaltıdan kaydetti. Dakikada bu kez 19 yaşındaki brian brobbey ile ikinci golü buldu. Le coach veut être focus sur le championnat.

Domper Lille in aanloop naar Ajax-thuis in EL - FCUpdate.nl
Domper Lille in aanloop naar Ajax-thuis in EL - FCUpdate.nl from adn2.fcupdate.nl
Пьер моруа , лилль , франция. In the pas 2 years ajax and lille played 3 times against each other and every time ajx domianted lille. Dakikada klaassen ve 88'de neres kaydetti. Dakikada penaltıdan yusuf yazıcı kaydetti. En dikkat çekici maçlardan birisinde ajax ile lille kozlarını paylaştı. Uefa avrupa ligi son 32 turunda ajax evinde lille'i konuk ediyor. Jérémy pied veut garder la dynamique positive ! Lille'in tek golünü yusuf yazıcı penaltıdan kaydetti.

Ajax'a galibiyeti getiren golleri 15.

Lille'de milli futbolcular yusuf yazıcı ve zeki çelik ilk 11'de maça çıktı. Burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği fransız ekibi lille ile hollanda temsilcisi ajax, uefa avrupa ligi son 32. Here on sofascore livescore you can find all ajax vs lille osc previous results sorted by their h2h matches. In the pas 2 years ajax and lille played 3 times against each other and every time ajx domianted lille. Fransa'da oynanan ilk maçta lille büyük bir şoka uğramış, ajax ise uzun yıllar unutulmayacak bir geri dönüşe imza atmıştı. Jérémy pied veut garder la dynamique positive ! Lille'in tek golünü ise milli oyuncumuz yusuf yazıcı 78. Пьер моруа , лилль , франция. Lille'in tek golünü yusuf yazıcı penaltıdan kaydetti. Mücadelede burak yılmaz sakatlığı nedeniyle yer almazken, zeki çelik maça ilk 11'de başladı ve 62 dakika sahada yer aldı. Dakikada penaltıdan yusuf yazıcı kaydetti. Le coach veut être focus sur le championnat. Uefa avrupa ligi son 32 turunda ajax evinde lille'i konuk ediyor.

banner